1 of 3
Farenivå 9
Type: Trojans
Vanlige infeksjoner symptomer:
  • Installerer seg uten tillatelse
  • Forandrer bakgrunnen
Infeksjonsvideo CTB-Locker

CTB-Locker

CTB-Locker er en farlig ransomware-infektion, der krypterer filer på computeren og viser en besked med et krav om løsepenge. Ifølge beskeden skal brugeren betale et vist beløb for at kunne dekryptere filerne. CTB-Locker downloades til computeren af en trojansk hest, som finder vej til systemet, når websteder med pornografisk indhold eller usikre sider til fildeling besøges.

Den trojanske hest installeres som en fil med et tilfældigt navn, og den opretter en proces kaldet Adobe Flash Player 10.3 r183. Så snart CTB-Locker er blevet downloadet, krypteres filtyper som .doc, .jpg, .mp4, .db, .cer, .pem og mange andre af ransomware-infektionen. Ransomware-infektionen opretter 3 filer ved navn AllFilesAreLocked 1716900.bmp, DecryptAllFiles 1716900.txt og sunlrad.html. Vær opmærksom på, at tallene i filnavnene kan variere på forskellige computere. Disse filer indeholder instruktioner, som det er meningen brugeren af den påvirkede computer skal følge.

Ifølge advarslen skal brugeren købe bitcoins til en værdi af omkring 24 $ og foretage en online pengetransaktion. For at betale løsepenge til angriberne, skal brugeren downloade internetbrowseren Tor.

Ved afvikling af CTB-Locker vil filen exeplorer.exe, som er ansvarlig for dit operativsystems brugerflade, blive deaktiveret, hvilket fører til ændringer af dit skrivebords baggrund. I stedet for dit baggrundsbillede og proceslinjen vil du kun se en sort skærm med en advarsel, der siger, at du har 72 timer til at betale. For at gendanne dine skrivebordsikoner og proceslinjen, skal du genstarte computeren, men husk på, at dine filer kan forblive krypteret.

Efter genstart af computeren bør du downloade og implementere et effektivt sikkerhedsprogram for at slippe af med den trojanske hest ansvarlig for installationen af CTB-Locker. Vores team anbefaler at bruge SpyHunter, da dette realtids sikkerhedsprogram kan fjerne infektionen og beskytte systemet mod mange forskellige internetbaserede computertrusler, inklusiv andre ransomware-infektioner, trojanske heste, browserkaprere og adware.

Med hensyn til dekryptering af dine filer, så er det vigtigt at fremhæve, at du regelmæssigt bør oprette sikkerhedskopier af din data, da det er umuligt at dekryptere dine data uden at betale løsepengene. Vi fraråder dig at betale løsepengene, da det trods alt ikke er nogen garanti for, at din data vil blive gendannet. Du bør desuden også altid beskytte din computer mod malware, så infektioner som CTB-Locker ikke kan ramme din computer.

Last ned CTB-Locker infeksjons skanner
  • Rask og driftsikker løsning for CTB-Locker å forhindre angrep.
  • Ta vare på PCen din og start nedlastingen nå!
disclaimer
Disclaimer

Post kommentar — VI TRENGER DIN OPINION!

Kommenter:
Navn:
Vennligst skriv inn sikkerhets kode:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.